Korisničko ime:

Lozinka:

Zapamti me: 


Totalni FM - DJ voditelji

 

Sanja Vraneković

Uvijek se smije. Ako slučajno ima ozbiljan izraz lica, bit će da je neki Dooms day. Ili gadna gripa. Voli za probleme reći da to nisu i da se mogu riješiti. Mislimo da se u biti zabavlja tek kad je neka frka i kad se mora nešto rješavati. Što kompliciranije to bolje. Obožava selidbe, renoviranje, premještanje. Kad bismo ju pustili, preokrenula bi radio naglavačke. Možda jednom.. 

Stalno nešto izvodi s kosom. U zadnjih godinu dana bila je crna, plava, crvena i smeđa.  Od duge do kratke kose treba joj taman toliko koliko traje neka anticiklona. Valjda joj bude dosadno pa se ošiša :) Ona kaže da ne može toliko često mijenjati aute pa zato mjenja frizure. Kad smo kod auta, to joj je drugi dom. Uglavnom je ili ispred mikrofona ili za volanom. Iz jednog grada prolazi kroz drugi da bi na posao došla u treći. I to voli. Da može, putovala bi i radila svoj posao istovremeno. 
Boji se, bolje reći grozi, mase ljudi i nizine. Dobro je tek kad se popne na neko brdo. Al zato ima dobar pogled kroz prozor i šumu iza leđa :) 


Kad je bila mala željela je biti dirigent; danas, da nije na radiju bila bi fitnes trenerica. Misao vodilja:  Samo još jedna tetovaža... :)

Kad bi imala samo još jedan dan života, skočila bi padobranom i snimila video svojim sinovima. 

U nekoliko riječi, drugi o Sanji:
- To je ona smiješna mala, crna s puno tetovaža. 
- Otkačena rokerica. I ima brutalno sarkastične fore.
- Simpa ženskica, mislim da je taman s faksa i sva je šašava.
Komentiranje je dopušteno samo registriranim korisnicima. Molimo Vas, prijavite se ili registrirajte.
Komentari korisnika
Budite prvi i komentirajte.