Korisničko ime:

Lozinka:

Zapamti me: 


Uvjeti korištenja usluga i sadržaja

Korištenjem www.totalnifm.hr i svih pridruženih stranica te servisa koji pripadaju domeni antenazagreb.hr podrazumijeva se da razumijete i prihvaćate sva aktualna pravila korištenja.

Tvrtka „Radio produkcija d.o.o.”, 10010 Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 29, od vremena do vremena može promijeniti ove odredbe. Za svaku novu promjenu potrebno je pročitati pravila korištenja. Smatra se da su korisnici kontinuiranim korištenjem portala  www.totalnifm.hr,  ili bilo kojeg njegovog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim pravilima korištenja, te da ih u cijelosti shvaćaju. 

Ako se ne slažete s našim uvjetima korištenja trebate prestati koristiti stranicu www.totalnifm.hr.

Portal www.totalnifm.hr ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih. Korištenjem portala pristajete koristiti www.totalnifm.hr samo u zakonite svrhe, bez ograničavanja ili sprječavanja korištenja portala od strane treće osobe.

Tvrtka „Radio produkcija d.o.o.”, 10010 Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 29, svim svojim korisnicima osigurava besplatno korištenje sadržaja i servisa ukoliko ne krše pravila korištenja.

Portal www.totalnifm.hr se sastoji od vlastitog sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, sadržaja koji osiguravaju korisnici te linkova na vanjske stranice i sadržaje. Portal www.totalnifm.hr sadržaje objavljuje u dobroj namjeri. Sve sadržaje portala www.totalnifm.hr koristite na vlastitu odgovornost.

Tvrtka „Radio produkcija d.o.o.”, 10010 Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 29, se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje portala. Pod korištenjem portala se smatraju bilo koje radnje korisnika/posjetitelja, uporabe ili zlouporabe sadržaja na portalu. Tvrtka „Radio produkcija d.o.o.” odriče se svake odgovornosti za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili  bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja portala www.totalnifm.hr.

Pristup portalu www.totalnifm.hr i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Ako postoji oznaka 18+ na pojedinim sadržajima, ona označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno samo i isključivo osobama starijim od 18 godina.

Portal www.totalnifm.hr svojim korisnicima pruža pristup mnoštvu različitih sadržaja i servisa koji uključuju rubrike DJS & Shows, Glazba, Zabava, Vijesti, Osvoji te Radio kao i Online player.

Portal www.totalnifm.hr zadržava pravo ukidanja kao i promjene izgleda, sadržaja i uvjeta korištenja portala www.totalnifm.hr kao i svih servisa i podstranica koje su sastavni dio samog portala bez obaveze prethodne najave. Tvrtka „Obiteljski radio" nije odgovorna za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.


Prihvaćanjem Uvjeta korištenja korisnik se slaže da će usluge uključivati reklame, obavijesti, poruke administratora i slične poruke tvrtke „Radio produkcija d.o.o.”, 10010 Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 29, u svrhu redovitog obavještavanja posjetitelja/korisnika portala i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja portala www.totalnifm.hr.

AUTORSKA PRAVA

Portal www.totalnifm.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizalne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala smatra se kršenjem autorskih prava portala www.totalnifm.hr  i podložno je tužbi. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela portala bez dozvole vlasnika autorskih prava (Tvrtka „Radio produkcija d.o.o.”, 10010 Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 29, partneri, korisnici...) smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Ukoliko smatrate da je portal www.totalnifm.hr  povrijedio Vaša autorska prava, o tome ste dužni obavjestiti tvrtku „Radio produkcija d.o.o.”, 10010 Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 29, na E-mail: program@totalnifm.hr. Slučaj će biti odmah razmotren. Po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja vaše žalbe ili tužbe sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah!

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

Portal www.totalnifm.hr sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom tvrtke „Radio produkcija d.o.o.”, 10.010 Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 29. Tvrtka „Radio produkcija d.o.o.” nije odgovorna za sadržaj tih stranica, a objavljuje ih na svom portalu  www.totalnifm.hr u dobroj namjeri. 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Portal www.totalnifm.hr štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni. Portal www.totalnifm.hr ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Portal www.totalnifm.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru) ili podatke unesene u postupku registracije.

Ove podatke portal www.totalnifm.hr koristi kako bi imao informacije o korisnicima koji ga koriste, te na taj način poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. Prikupljanje podataka ovog tipa u ovom ili većem obimu uobičajeno je i njime se koriste i poznati svjetski web siteovi poput MSN-a, Googlea i Facebooka.

SADRŽAJ DOBIVEN OD KORISNIKA I POSJETITELJA PORTALA

Tvrtka „Radio produkcija d.o.o.”, 10010 Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 29, nije vlasnik sadržaja koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji na stranicama portala www.totalnifm.hr. Portal www.totalnifm.hr zadržava pravo koristiti neke od tih sadržaja i u promotivne svrhe za potrebe portala www.totalnifm.hr.

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, video uratci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni na portalu www.totalnifm.hr.

Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale ne traže i da im neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava.
 
Tvrtka „Radio produkcija d.o.o.”, 10010 Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 29, poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu Materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem Materijala iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima.

REGISTRACIJA KORISNIKA 

Registriranjem na portalu www.totalnifm.hr korisnik je obavezan proći postupak registracije, unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i lozinku.
Portal  www.totalnifm.hr nije ni na koji način odgovoran za sadržaje koje objavljuju posjetitelji.
Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa. 
Portal  www.totalnifm.hr nema pristup korisničkim lozinkama, tajnim pitanjima i odgovorima.
Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom Usluga. Za sve objavljene sadržaje pod pojedinim korisničkim imenom odgovoran je isključivo korisnik koji ga koristi.
Portal www.totalnifm.hr je dužan po utvrđivanju opravdanosti eventualne prijave u razumnom roku ukloniti sadržaje korisnika koji nisu u skladu s važećim zakonima.
Registrirani korisnici dužni su se ponašati u skladu sa specifičnim pravilima za pojedine dijelove portala.
Portal www.totalnifm.hr zadržava pravo da pojedinom korisniku zabrani korištenje portalom ili dijelom portala ukoliko se ustanovi da je korisnik kršio pravila.
Korisnik je dužan odmah prijaviti portalu www.totalnifm.hr neovlašteno korištenje njegovog korisničkog računa.
Portal www.totalnifm.hr ne može se držati odgovornim za neovlašteno korištenje korisničkih računa niti eventualnu štetu nastalu na taj način.

PORUKE TVRTKE „Radio produkcija d.o.o.” I SPONZORA

Tvrtka „Radio produkcija d.o.o.”, 10010 Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 29, može registriranim korisnicima povremeno poslati obavijesti portala www.totalnifm.hr i sponzora.

MODIFICIRANJE I PROMJENE PRAVILA

Tvrtka „Radio produkcija d.o.o.”, 10010 Zagreb, Avenija Većeslava Holjevca 29, zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila. O važnim promjenama i dopunama tvrtka „Radio produkcija d.o.o.” može obavijestiti korisnike putem maila ili objavljivanjem na portalu. Korištenjem bilo kojeg sadržaja na portalu www.totalnifm.hr smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima.